Αρχική

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του 31 Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων!

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. Στο διαδικτυακό χώρο του σχολείου μας θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε μέρος του έργου που επιτελείται στο σχολείο και να ενημερωθείτε για θέματα λειτουργίας, σχολικής ζωής και ποικίλες δραστηριότητες. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις που σας παραπέμπουν σε χώρους στο διαδίκτυο με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες.

 Το 31ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων είναι ένα ανθρώπινο, σύγχρονο σχολείο, που στοχεύει στη διαμόρφωση των ενεργών πολιτών του αύριο παρέχοντας στους μαθητές του τα εφόδια που χρειάζονται, για να καλλιεργήσουν πολύπλευρα την  προσωπικότητά τους, αλλά και ικανότητες που θα τους βοηθήσουν να υλοποιήσουν τις προσδοκίες και τα όνειρά τους.
Επιδίωξή μας είναι η παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους μαθητές και η ενθάρρυνση συμμετοχής τους σε βιωματικές δράσεις συνύπαρξης και συνεργασίας, καθώς ζητούμενο δεν είναι μόνο η γνώση, αλλά και η ευρύτερη παιδευτική καλλιέργεια τους με αξίες και ιδανικά. Έτσι προτρέπουμε τα παιδιά να γίνουν πυρήνες δράσης και έκφρασης, ανάλογα με τις κλίσεις και τις δεξιότητες που τα διακρίνει, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και την ενέργεια που κρύβουν μέσα τους. 

Καλή περιήγηση!

Η Διευθύντρια

Ζωή Μπούσια