Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και Αγιασμός στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων “Κώστας Βάρναλης”

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, αγαπητά μας παιδιά, σας καλωσορίζουμε και πάλι στο αγαπημένο μας σχολείο και ευχόμαστε Καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα!

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνει στις 11:00 π.μ. ο Αγιασμός. Η προσέλευση όλων των μαθητών/τριών θα γίνει στις 8:15 π.μ. Οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄, Γ΄τάξεων θα προσέλθουν από την κεντρική είσοδο του σχολείου στην οδό Σουλίου. Οι μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων θα προσέλθουν από την πίσω είσοδο του σχολείου. Όλοι οι μαθητές/τριες είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα και να φέρουν μαζί τους τις τσάντες για τα νέα βιβλία.

Ο Αγιασμός θα γίνει με την παρουσία όλων των μαθητών/τριών της Α΄τάξης και εκπροσώπων των μαθητών/τριών όλων των τάξεων καθώς και εκπαιδευτικών στην αυλή του σχολείου.

Περίπου στις 11:30 θα γίνει η αποχώρηση των μαθητών/τριών από τις ίδιες εισόδους, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.

Για τα πρωτάκια μας ειδικότερα, τα οποία υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και πολλές ευχές για υγεία και καλή πρόοδο, επιτρέπεται να τα συνοδεύει ένας γονιός, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα. Το καλωσόρισμα και η πρώτη γνωριμία με τη δασκάλα τους και τη διευθύντρια, θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, όπου θα παρευρίσκονται και οι γονείς. Στη συνέχεια το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων θα δώσει δωράκια στα παιδιά. Τέλος θα γίνει ενημέρωση στους γονείς από τη Διευθύντρια του σχολείου.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 31ου Δημοτικού Σχολείου “Κώστας Βάρναλης” εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες Καλή σχολική χρονιά ! Καλή Πρόοδο !

Η Διευθύντρια του σχολείου

Μπούσια Ζωή

Σχετικές δημοσιεύσεις