Ένα bazaar που ξεπέρασε κάθε προσδοκία από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας! Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις οικογένειες Καλά χριστούγεννα και Ευτυχισμένη η Νέα Χρονιά με υγεία!

Με αγάπη για τα παιδιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργάνωσε με επιτυχία ένα πλούσιο σε ποικιλία bazaar , μετά από πολύ καιρό, λόγω των συνθηκών πανδημίας που επικρατούσαν για σχεδόν δύο χρόνια, και έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά, μοιράζοντας όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα. Η γαλακτοβιομηχανία “Τρίκκη” και η βιοτεχνία μπισκότων “Βιολάντα” διέθεσαν δωρεάν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, σοκολατούχα ροφημάτα και μπισκότα και τις ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική αυτή προσφορά.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τη χαρά, τη ζωντάνια, και τις όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες (γλυκά, μπισκότα, διακοσμητικά, δώρα, όμορφα χειροτεχνήματα ) καθώς και όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που πρόσφεραν δώρα για το bazaar και όλους όσους ενίσχυσαν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και ευτυχισμένους!

Σχετικές δημοσιεύσεις