Ευχαριστήριο στο “ΜοιράΖΩμαι: Να κάνουμε τις ημέρες των συνανθρώπων μας λίγο πιο φωτεινές”

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο “ΜοιράΖΩμαι” για την προσφορά έξι πακέτων με τρόφιμα, αξίας 50 ευρώ έκαστου, καθώς και φρούτων και λαχανικών, τα οποία διαθέσαμε σε οικογένειες μαθητών μας .

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου “ΜοιράΖΩμαι” Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, δύναμη και πάντα με διάθεση προσφοράς στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση

Η διευθύντρια

Ζωή Μπούσια

“Λίγα χρόνια πριν, στα Τρίκαλα, ξεκίνησε μια πολύ συγκινητική προσπάθεια, έχοντας τα παιδιά στο επίκεντρο. Ήταν τότε που ο ιδιαίτερα δραστήριος συμπολίτης μας Θωμάς Τζιωρτζιώτης, κατάφερνε να ευαισθητοποιήσει πολύ κόσμο και  κάθε Χριστούγεννα να δωρίζει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη μια σακούλα με είδη που χρειάζεται το κάθε σπιτικό.

Αυτή η προσπάθεια χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε και έφτασε μαζί με τη βοήθεια φίλων και άλλων οργανώσεων που συνεργαζόταν να βοηθάνε έναν πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που η ζωή ίσως δε τους στάθηκε τόσο τυχερή. Ήρθε λοιπόν καιρός όλη αυτή η προσπάθεια να γίνει πιο οργανωμένη, πιο δυνατή και να παρακινήσει όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται στο υπέροχο έργο της! Δημιουργήθηκε έτσι μία ομάδα από αξιόλογους ανθρώπους, με πετυχημένη πορεία στο χώρο του ο καθένας, αλλά και με πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση να προσφέρουν για το κοινό καλό. Πρόκειται για μέλη της Τρικαλινής κοινωνίας, αλλά και δύο εξ αυτών από τη γειτονική μας Καρδίτσα, όπου επίσης οι ανάγκες ατόμων για καθημερινή επιβίωση είναι τεράστιες. Σκοπός όλου αυτού του εγχειρήματος είναι να βοηθηθούν άνθρωποι που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στη καθημερινότητα τους, να γίνουν δράσεις για το περιβάλλον και να αφυπνιστεί το αίσθημα της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της προσφοράς που υπάρχει σε όλους μας! Ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τη πόλη μας , τους συνανθρώπους μας και τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη!!Γιατί όταν μοιράζεσαι και δίνεις αγάπη, παίρνεις πίσω περισσότερη. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ανθρώπων που θα αποτελούν μέρος αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας… της προσπάθειας του “ΜοιραΖΩμαι”.

“ΜοιραΖΩμαι”. Έρχεται στα Τρίκαλα για να δώσει αγάπη…

Σχετικές δημοσιεύσεις