Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων “Κώστας Βάρναλης” απευθύνουν έκκληση για αίμα.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
σήμερα 1 Μαρτίου αναμέναμε να ανταλλάξουμε ευχές για καλό μήνα  και να δώσουμε θερμές ευχαριστίες για τα “μαρτάκια” που μοίρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε όλους τους αγαπημένους μας μαθητές και τις αγαπημένες μας μαθήτριες, ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε και την κυρία Ματίνα Ζαχαράκη-Ζολώτα για τα μαρτάκια στην ΣΤ τάξη.


Με αίσθημα θλίψης για το τραγικό δυστύχημα που συντάραξε την πατρίδα μας και κηρύχθηκε τριήμερο πένθος,  αποφασίσαμε να σταθούμε με αλληλεγγύη στην έκκληση για αίμα που ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων.
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μαζί με το Σύλλογο Γονέων και το Σύλλογο Διδασκόντων , απευθύνουμε κάλεσμα από κοινού , να ανταποκριθούμε στην έκκληση για αίμα.
Ο Μεγαλοδύναμος Θεός να δώσει δύναμη και παρηγοριά στους γονείς και στους οικείους των θυμάτων, που η πλειοψηφία ήταν φοιτητές και φοιτήτριες που επέστρεφαν στις σπουδές τους μετά από ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν το  τριήμερο της Αποκριάς  στα σπίτια τους,  στις πατρίδες τους, και να βοηθήσει τους τραυματισμένους να αναρρώσουν γρήγορα και να είναι δυνατοί να συνεχίσουν.

Η Διευθύντρια του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

“Κώστας Βάρναλης”

Ζωή Μπούσια

“Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων συμπαρίσταται στο εθνικό πένθος καθώς και στις οικογένειες των αδικοχαμένων συμπολιτών μας στο μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών.

Κάνει δημόσια έκκληση για αίμα.

Οι απαιτήσεις σε αίμα στα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας είναι μεγάλες. Αφορούν οποιαδήποτε ομάδα αίματος.

Επικοινωνήστε με το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ας βοηθήσουμε όλοι σ’αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία.Η Πρόεδρος Ο Γεν. ΓραμματέαςΑθανασίου-Γιαγιάκου Μαρία Γκαραβέλλας Στέφανος

Σχετικές δημοσιεύσεις