Αποχαιρετισμός της Διευθύντριας του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων “Κώστας Βάρναλης”

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς και φίλοι,

αποχαιρετούμε μια περίοδο της ζωής μας που έχει γεμίσει με αγαπημένες στιγμές, με γνώση, με συναισθήματα και με αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Σήμερα αποχωρώ από το αγαπημένο μας σχολείο για να συνεχίσω την εκπαιδευτική μου πορεία σε ένα άλλο σχολείο, και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις και συναισθήματα.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι προετοιμασίες, αγωνία, αναμονή και ανάμικτα συναισθήματα. Όλοι μας προσαρμόστηκαμε σε νέες συνθήκες, σε αλλαγές που ήρθαν απροσδόκητα και μας ανάγκασαν να αναθεωρήσουμε τις συνήθειες μας και να προσαρμοστούμε γρήγορα. Παρά τις δυσκολίες, όμως, καταφέραμε να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σε εσάς, τους μαθητές μας.

Δεν μπορώ να περιγράψω αρκετά πόσο περήφανη είμαι για όλους σας. Καταφέρατε να ανταποκριθείτε σε αυτήν την πρόκληση με υπομονή, αποφασιστικότητα και μεγάλη δέσμευση. Οι επιτυχίες σας, οι προσπάθειές σας και η αφοσίωσή σας στην εκπαίδευση αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσετε να επιτυγχάνετε μεγάλα πράγματα και στο μέλλον.

Όσον αφορά τους συναδέλφους μου, δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνεργασία μας. Η ομαδική προσπάθεια, ο συνεχής διάλογος και η αλληλεγγύη που βίωσα εδώ ήταν απίστευτα πολύτιμα για εμένα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και για την προθυμία σας να μοιραστείτε τις γνώσεις και τις ιδέες σας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους φίλους μας που μας στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πορείας. Η συνεργασία και η στήριξή σας είναι ανεκτίμητες. Χωρίς εσάς, η αποστολή μας να διαμορφώσουμε τις επόμενες γενιές δεν θα ήταν δυνατή.

Καθώς αποχωρώ από αυτό το σχολείο για να αναζητήσω νέες προκλήσεις και ευκαιρίες, θα κουβαλήσω μαζί μου τις όμορφες αναμνήσεις, τις συγκινήσεις και τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε. Ξέρω ότι αυτή η απόχωρηση δεν σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης μας, αλλά απλώς ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγει για όλους μας.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον. Να συνεχίσετε να εξερευνάτε τον κόσμο της γνώσης, να εμπνέετε και να εμπνέεστε, να ονειρεύεστε και να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας.

Ευχαριστώ για όλα αγαπημένο μου σχολείο!

Με αγάπη,

Ζωή Μπούσια

Σχετικές δημοσιεύσεις