Αποχαιρετιστήρια γιορτή της ΣΤ΄τάξης και πάρτυ για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων .

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου το απόγευμα οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ τάξης , με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του ΣΤ1 και ΣΤ2, κα Πλακιά Φανής και κα Ρούσσα Ελένης, Τρικκαλιώτου Ζχωής και Πούλιου Παναγιώτη παρουσίασαν εξαιρετικά το θεατρικό “Ο Πλούτος” του Αριστοφάνη σε διασκευή . Στη συνέχεια οι μαθητές της Ε τάξης με τη βοήθεια του μουσικού του σχολείου κ. Αγγελάκη Γιωργου , τραγούδησαν στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά , τραγούδια που διδάχθηκαν από τις εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών, Αγγλικών κα Αναγνωστοπούλου Γεωργία, Γαλλικών κα Βαλκανιώτη Σοφία και Γερμανικών κα Κουντούλα Ειρήνη, και ξεσήκωσαν με το κέφι και τη χαρά όλους τους παρευρισκόμενους στη γιορτή. Στις 7 μ.μ. ακολούθησε ο αποχαιρετισμός των μαθητών και των μαθητριών της ΣΤ τάξης , με πολλά αναμνηστικά δώρα τόσο από το Σύλλογο Διδασκόντων όσο και από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία από τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Μπούσια Ζωή και η προσφορά ευχαριστήριας πλακέτας και ανθοδέσμης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Συγκινητική ήταν η στιγμή που τα πρωτάκια αποχαιρέτησαν τα εκτάκια τους και αντάλλαξαν δώρα. Στη συνέχεια ξεκίνησε το πάρτυ που οργανώθηκε άψογα και ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και περιελάμβανε μουσική με Dj που διέθεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , πολλά αναψυκτικά, γλυκά και φαγητά και πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ!

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν την αποχαιρετιστήρια γιορτή του σχολείου καθώς επίσης εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που πάντα βρίσκονται δίπλα μας και ενισχύουν και υποστηρίζουν με κάθε τρόπο και με τις δράσεις τους το έργο του σχολείου! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Καλοκαίρι !

Σχετικές δημοσιεύσεις